downloads  |  faq
Contact

Wilt u sparren met Bol?
Bel dan  +31 24 366 69 50
of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Onze contactgegevens »

Werkwijze en Kwaliteit

Onze professionals blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en gaan projectmatig te werk. Zo zorgen we dat de kwaliteit constant blijft. We streven ernaar dat onze dienstverlening bijdraagt aan de realisatie van uw ambities. Bijvoorbeeld het waarmaken van een bedrijfsovername, organisatorische vraagstukken oplossen of uw btw-situatie optimaliseren.

Samenwerking met locale adviseurs

Verschillende ondernemers werken samen met een lokale accountant in het eigen land. Deze lokale adviseurs beschikken vaak niet de gedetailleerde informatie over het ondernemen in Nederland. Wij helpen u daarom graag op weg. We zijn er van overtuigd dat we door bundeling van onze kennis, die van u en van uw lokale adviseur het beste resultaat kunnen leveren voor uw business.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact op met Bol International. Onze medewerkers helpen u graag! Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Klachtenregeling

Mocht u ondanks al onze inspanning om het beste resultaat te leveren, toch niet helemaal tevreden zijn? Dan verwijzen we u naar de klachtenregeling, zodat u een duidelijke plaats heeft waar u het probleem kenbaar kunt maken.