downloads  |  faq
Contact

Wilt u sparren met Bol?
Bel dan  +31 24 366 69 50
of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Onze contactgegevens »

Expat Services

Als u mensen tijdelijk in Nederland te werk wilt stellen, is het belangrijk om alles goed te regelen. Voor uw medewerkers, maar ook voor uzelf. De Nederlandse wetgeving kan afwijken van het arbeidsrecht waar u normaal mee te maken heeft. Om een voorbeeld te noemen: in Nederland moet een zieke werknemer gedurende 2 jaar doorbetaald worden. Dit is niet gebruikelijk in de meeste andere landen.

De financiële gevolgen van verschillen in regels rondom arbeid, kunnen voor u als werkgever fors zijn. Vanwege boetes, omdat u regels (onbewust) overtreedt, of vanwege financiële verplichtingen waar u geen rekening mee heeft gehouden.

Het is verstandig om een lokale adviseur in te schakelen die de risico’s kent en u kan helpen om deze te beperken. Door het afsluiten van de juiste verzekering, door het opstellen van aanvullende contractvoorwaarden en door het zorgen voor alle benodigde vergunningen. Een goede lokale adviseur in Nederland, zal u zeker geld, tijd en rompslomp besparen.

U kunt ons inschakelen voor advies en begeleiding als u niet-Nederlandse werknemers wilt laten werken in Nederland (expats). We ondersteunen u graag bij zaken als:

In principe zijn wij uw one stop shopping point. Met alle kennis en expertise onder één dak weten we bij wie u in Nederland moet zijn. U heeft immers met verschillende partijen te maken, zoals de fiscus, de sociale verzekeringsbank, overheidsinstanties ten behoeve van vergunningen, etc. Wij vervullen daarin een brugfunctie, want het één staat niet los van het ander. Uiteraard voeren we zo nodig ook alles voor u uit.

En u? U houdt het overzicht middels één aanspreekpunt: de adviseur van Bol International die u terzijde staat.