downloads  |  faq
Contact

Wilt u sparren met Bol?
Bel dan  +31 24 366 69 50
of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Onze contactgegevens »

Achtergrondinformatie

Bol werd in 1952 opgericht door Louis Bol. Bol startte als een zelfstandig accountant, maar inmiddels is Bol uitgegroeid tot een full-service provider voor ondernemers.

Naast accountants en fiscalisten, heeft Bol vandaag de dag ook deskundige juristen, corporate finance adiviseurs, salarisadministrateurs, HRM-adviseurs en specialisten op het gebied van internationale ondernemersvraagstukken in dienst.

Onder de in 2011 geïntroduceerde merknaam Bol Adviseurs biedt de organisatie diensten aan lokale Nederlandse ondernemingen. Nederlandse ondernemers kunnen voor meer informatie terecht op www.boladviseurs.nl.  

Bol International is de merknaam die wordt ingezet voor de internationale markt. De professionals van Bol International zetten zich elke dag opnieuw in om de ambities van buitenlandse ondernemers in Nederland waar te maken.

Ondernemers (en medewerkers) uitdagen om te groeien

Denk ondernemend. Denk Bol.

Size does matter?

Geschiedenis

Past Bol International bij uw ambities?

Bol International werkt zowel direct voor niet-Nederlandse ondernemingen, als voor hun lokale adviseurs. Vaak komen we met een ondernemer in contact, doordat bijvoorbeeld zijn eigen accountant adviseert ons in te schakelen. Wanneer u zaken doet of wilt gaan doen in of via Nederland, kunt u erop rekenen dat uw vraagstuk bij ons in goede handen is. We kunnen u als internationaal ondernemer adviseren bij alle aspecten van het zaken doen in Nederland.

We zijn aangesloten bij internationale samenwerkingsverbanden (Kreston International en The Leading Edge Alliance) en hebben nauwe contacten met specialisten in andere landen. Zo kunnen we, indien nodig, lokale expertise inschakelen om voor uw situatie de meest passende oplossing te vinden.